domingo, 16 de enero de 2011

Panspermia

S'ha descobert, ja fa temps, una nova evidència de vida extraterrestre que podrie donar algo de credibilitat a la taoria de la Panspermia del físic Fred Hoyle. Segons ell, la vida existis en tot l'univers en forma de "espores" individuals que floten en el espai colonitzant qualsevol planeta hospitalari.

La cosa es que en India se va ficar a ploure aigua roja, i van recollir mostres per a vore que cony ere. Van descobrir unes bacteries molt interesants:



La majoria li van atribuir un origen natural, dien que ere pols, espores de algues, o altres escuses per a escapar-se de donar-li una explicació extraterrestre. Godfrey Louis, un físic de la universitat de Cochin (India) no se creie eixes explicacions. Va descobrir que aquestes bacteries no tenen evidència de ADN. Primer jaleo. Segon jaleo ve quan es dona conte que a una temperatura de 121 graus començen a reproduir-se, però no com la clàssica mitosis, sinó que "exploten" i de una eixen unes 10 o 15 (o més) cèl·lules que acaven arrivant a un estat adult. Despres encara te rayes més quan te diuen que el dia de antes de que es produgera esta ploguda, es va archivar la caiguda d'un meteorit en eixa zona de la India (sí, meteorits cauen mils tots els dies, però pot ser que portare eixes bacteries).

Tot açò i la poca prensa que se li a donat (que cosa més rara), me fan pensar que si que es posible que sigue d'origen extraterrestre, qui sap si venie en el meteorit eixe. Pot ser es tracte d'una nova forma de vida, al igual que la bacteria esta de la NASA, no se sap com cony trau la energia si no té P.

Bueno pos això, i com diu hugo, sense cap tipo de criteri, vaig a enllaçar esta canço


3 comentarios:

  1. No m'acave de convencer massa. Partint del punt en que si nosaltres vivim, pot viure molta més gent en el univers, podrie ser que foren bacteries de essers extraterrestres i tal, però nose.
    Com en moltes altres coses, mai se sap quina pot ser la realitat. Està clar que la prensa només informe d'alló que els interese, exemple: guerra de Iraq (encara que paregue que no, allí seguís havent militars Americans), el terratremól d'Haití (on encara seguís tot en la miseria, però ja no és actulitat) hi tantes altres coses de les que parlar, i molt més importants que les guerres, la fam i la miseria que viu el món, per exemple la llei antitabc jajajaj

    Aixina funcione el món.

    "La publicidad nos hace desear coches y ropas, tenemos empleos que odiamos para comprar mierda que no necesitamos. Somos los hijos malditos de la historia, desarraigados y sin objetivos. No hemos sufrido una gran guerra, ni una depresión. Nuestra guerra es la guerra espiritual, nuestra gran depresión es nuestra vida. Crecimos con la televisión que nos hizo creer que algún día seriamos millonarios, dioses del cine o estrellas del rock, pero no lo seremos y poco a poco lo entendemos, lo que hace que estemos muy cabreados."

    WLM33

    ResponderEliminar
  2. Jeje sip, i qui sap si son unes baceries creades en la Terra i les an tirat aposta en India per algun interes. Sempre que pasen jaleos o coses rares sempre pasen en les zones de desgraciades del mon: el terratrémol de hití, el tsunami (HAARP), les bacteries estes rares i a saco coses mes. Nose igual es algun experiment, no me extranyarie. Però això de que no tenen ADN me fique cachon!!1

    ResponderEliminar
  3. Muy, muy interesante :)

    Ey, que ahora que ha pasado un año vuelve a ser actualidad Haití! Ahora habrá que esperar otro año o 4 (5ºaniversario) para que vuelvan a hablar de él!

    ResponderEliminar