Sopar 10.000

En commemoració de les 10.000 visites al nostre blog, hem decidit fer un sopar per celebrar-lo.

Aquest sopar tindrà lloc en el Bar Riscla de l'Alcora.


I com les 10.000 visites estàn molt pròximes, segurament serà el dissabte dia 13 de novembre.

Després de cumplir el dia 31 d'octubre un any de blog. Ara, pocs dies després, hem superat ja les 10.000 visites. Tenint els punts més algits de visites i esputos, en les últimes entrades públicades al blog, com són Feminismo, Schopenhauer o Remember; a part, de la quasi immortal 21 minutos viendo la teletienda . Eixe artícul que el nostre company Hugo va escriure sobre la teletienda, i que ha segut el més visitat del blog, ja que als nostres amics de Estats Units, Rusia o Panamà, pareixen molt interesant en el ahuyentador pest reject.

També en la nostra memoria perdure el mític artícul de Fly, tots sabem quin és, i que ho ha "petat" en el cercle de lectors, que busquen en google: puta uji. O els dos artículs de Gardo, les rallaes de Jaron, els vídeos de DKR o les "cronicas dementes", de un desaparegut Sandor. Per altra banda, arribe la joventut que li done un aire diferent al blog, amb les participacions de Pablo i Karla.

Un any i pico, amb un total de 194 entrades publicades, amb una mitja de 15 entrades per mes, per açó no és tot el que ens ha donat aquest blog...amb ell: moltes rises, debats, curiositats, descubriments, música, series, tecnologies, conspiracions, teletienda, vivencies varies, videos i moltes altres coses, amb ganes de divertirse i parlar de forma gratificant sobre coses interesants per a tots nosaltre.


I per transportar al camp físic, aquesta sintonia digital, hem pensat que és bo celebrar el sopar 10.000!