lunes, 24 de enero de 2011

Svetlana

No esteu farts de estudiar? de perdres hores de son? de estar sotmessos a uns exàmens, amb professors que no tenen ni puta idea de organització, per no dir altres coses? Un professor de una assignatura que hi ha gent que la porte des de fa 5 anys, per dir algo, i el ilustre només ve ell i un altre porfessor, com collons vols que capiguem tots els que som em dos classes? També problema derivat del fantastic pla Bolonia, el qual ha fet que tots aquells estudiants que estaven en les palyes del Carib obriguen el WebMail i diguen: Hostia! és l'últim any que es donen classes tindre q presentar-me al examen sino malament. Consecuencia: sobre població en les classes! Però això no és el millor, el millor és la genial idea del professor en questió (vaya crac) "que es pot fer per ficar tots els alumnes en dos classes? Xavals! aneu i agarreu cadires i taules de la classe del costat i fique-vos en esta." Consecuencia: no cavien tantes taules i cadires en les classes. Menos mal que en "un instante de lucideç" se li ocurrís tocar a un altre porfessor per a poder tindre tres classes i aixina caber tots en condicions del primer món.


Ara fa un rato acave de eixir d'un exàmen el qual, hem cau molt bé el professor, em va cautivar en les seues classes sobre diverses teories económiques (va enserio!), perè es que portave desde finals de novembre sense vindre a classe, alegant problemes cardíacs, comprensible! Però en el exàmen ha ficat preguntes dels últims temes, els quals només havie penjat en el aula virtual..

Ademés, cavallers, quin futur ens espera? Les coses han canviat, abans qui no estudiava treballava; i qui estudiava, treballava del que volia. Ara qui estudia treballa del que pot, i qui no...NINI!
I tot per culpa de Zapatero...vaya fill de puta s'ha carregat el país!! jajaja beneïda ignorància! Quan la gent deixarà de ser menys populista i un poc més racional? en espanya? possiblement mai! On l'odi, el despreci i l'ignorancia estan a l'ordre del dia.


M'en vaig a entregar un treball. Ens veiem!

12 comentarios:

  1. La meua teoria es la següent: els professors van a la universitat a pasar el rato.

    ResponderEliminar
  2. Si tío, hoy he tenido un examen de ingles y en vez de venir nuestro profesor ha venido otra del departamento y no tenia ni idea del vocabulario de informática que nos entraba... con lo que le ha costado encender el ordenador para meternos el listening no tenia ni idea de informática

    ResponderEliminar
  3. Nose perque però dasi nores te veig fent PUTA UJI IV jajaja

    ResponderEliminar
  4. no! yo no critique la UJI, critiqe a persones puntuals. Nestor Prats, professor de 518-Mecanica i resitencia de materials; y a Jose Luis Vazquez , 512-Economia de l'empresa. Este últim aparantment una persona molt interessant.. però de lo que yo he dit no te culpa la uji, posiblement ni del apartat de Bolonia te culpa la UJI

    wlm33

    ResponderEliminar
  5. "I tot per culpa de Zapatero...vaya fill de puta s'ha carregat el país!!"
    jaja no sé xq se fiqueu en Z.P (no és que siga del psoe ni res eh?) però jo crec que ell no ha fet res vaja RES! XDD
    per a que passe asó, són un cumul de coses.
    Crec que està prou clar que en la bambolla que viviem ere impossible mantindre's tota la vida, alguna vegada la bambolla tenie que trencar-se, el futur està en brasil bé i en Xina, són els paisos emergents.
    oh! sabieu xq no fan la vaga general del 27? (bé no se si sabieu que anaven a convocar una vaga) xq si la fan europa ens ha de donar diners (per un dia! fijeuse si estem mal) però mal mal mal.
    enfin!

    ResponderEliminar
  6. Si correcte! se trate de una sutil ironia, sino fixat: "beneïda ignorància! ", es lo que segueix a la frase ! ;)

    ResponderEliminar
  7. Pos a mi ZP me pareeix un total inutil al igual que Rajoy, que formen la lluita esquerra-dreta present en tot el mon, i que gràcies a això ens tenen a tots renyits i aixina ens poden dominar millor obv. Nose com pot niaure gent que defengue a "muerte" a uns o a altre quan es tot el mateix joc: el domini de la població.

    ResponderEliminar
  8. I els mestres de la uji fan lo que lis rote... menudos estan fets (no tots)

    ResponderEliminar
  9. Totalmente de acuerdo, Jaron.

    Lo de Brasil por mucho que lo digan, no sé yo si creérmelo mucho. Respecto a China, si alguien cree que es un pais emergente lleva años de atraso, China es un SU-PER-PO-TEN-CIA en toda regla chavales!! De hecho para ellos casi que nosotros somos los emergentes, nos compraron deuda exterior hace poco...

    ResponderEliminar
  10. lo he dicho xq un día hablando con un amigo que es economista salió el tema y lo discutimos

    http://www.vanguardiadossier.com/img/lvg200406.pdf

    http://www.elexterior.es/brasil-rusia-india-y-china-economas-emergentes-en-busca-de-ms-poder-poltico/

    ResponderEliminar
  11. Nuestra deuda no la compró Japón??

    ResponderEliminar
  12. Gardo:
    http://www.cnnexpansion.com/economia/2011/01/06/china-compra-6000-mde-en-deuda-espanola

    http://www.reuters.com/article/idUSTRE66T1HT20100730 esto está enlazado en el artículo que tu has puesto, Ana.
    La 2ª potencia economica mundial es emergente? Seguros? Que es emergente lo dice EEUU (la primera) para dar una aparente seguridad.
    Y me has convencido con Brasil, tras leer en wikipedia BRIC.

    ResponderEliminar