miércoles, 8 de diciembre de 2010

Sheriton el supervivent

Tot va començar un 7 de desembre, a les 19:00h, quan tres individus se disposaven a comprar tot alló que els farie falta per a una nit de droga, sexo i rock'n'roll. I res més lluny de la realitat.

Saltan fronteres ens encontravem en el Ateneo fen-se una copa de Anís, el señor Flanuidol, el cocodrilo sacamuelas de Figueroles i un servidor. Ahí se iniciave la nit, unes copes de senyor a un módic preu de 1 en 50 céntims, al eixir del bar, habie plogut, un gran presagi! Anem al garito i reclutem els auténtics soldats que tenir que combatir en Atzaneta, els altres els habiem perdut pel camí. Però decidits de tornar en la victoria entre les nostres mans; Pivy, Xori, Rubén i jo ens vam enbarcar en aquesta aventura acompanyts de uns inseparables amics: John Cor, Mr. Sheriton i, el especilista en explosius, Knebepp. Nosaltres set i la força de tots els caiguts en combat vam emprendre una lluita ferotge contra l'enemic que ens posava el primer obstacle en forma de pluja, ja que al marxar va començar a ploure. Però res podra dañar la nostra moral, més elevada que el cim de Penyagolosa.



Teletransportant-nos, com si Goku estiguere entre nosaltres i a ritme de tecktonic, vam arribar al LLOC, haviem arribat, ens trobavem en Atzaneta, vam establir el campament base en un lloc poc estudiat per les nostres forces de inteligencia, ja que després les nostres sabates i pantalons eixirien perjudicats (sinó pregunteu-li a una mare, si coste llevar el fang de les sabates?). Una vegada establerts ens vam decidir a consumir la posió magica de Obelix, preparada per els nostres agents secrets, sempre mol ben informats.

Una vegada que la nostra autoestima estave elevadisima, la persepció visual mol aguda i una vitalitat fora mida, ens vam decidir per entrar en territori enemic. allí estavem pagant 6 euros per poder entrar en casa l'enemic, desde aquell moment ja res va tornar a ser el mateix.

Vam ofendre amunto!! Ruben tiran canyes i epganse en la peña a poyat per pivy, mes de una vega els ageren tingut que tocar la careta jaja yo fora del ball cridan a totes les xicueles q pasave, dins molta gent, mol de agobio i mol de alcohol. Dones per tots els puestos, ere un patiment alló. Aixó si, nose si son els 6 euros mes mal invertits o els millors, xq no vaig escoltar ni una cançó, i les que vaig escoltar no men recorde de cap, només d'una: Juilet! Heu vam petar en atzaneta, ruben rallave els records de xic, per moments! ballant piramide al costat del coxe, conversacions en tot el món, ya fore conegut o no. I en una de estes un moment per al record, ruben dins del maletero sense poder eixir jajajxd



Tate de nit, encara aixina lo millor va arribar en el viatge de tornada, Xoricet rally's power. Menos mal que no estem dins de un barranc xD

Al final, a les 8:00 AM en casa, i el balanç de victimes es prou desfavorable, John Cor va caure en batalla, Knebepp va caure també, i l'únic que va resitir va ser Mr Sheriton, però la vida que té, és de un culet yaban!

5 comentarios:

  1. Jaaaaajajajajajaja, boníssima! Vinc del garito i Rubén no s'enrecorde de massa cosa cosa d'anit, però llegint açò em faig a la idea.

    Jo vaig ser baixa per enfermetat, però sas que haguera estat ahí el peu del canyó i que probablement Sherington no haguere aconseguit sobreviure.

    Les fotos de Rubén no fa falta comentarles.

    ResponderEliminar
  2. La actuación de Ruben en Atzeneta...Sin comentarios xD

    Me impresionan las fuerzas de vuestro pequeño ejercito, casi todos sobrevivieron hasta las 8:00 de la mañana, increíble, yo me largue junto con Sandor y una abominable y borrachisima Naiara a casa pq la aglomeración de gente debía ser mayor que el CorteIngles en rebajas.

    ResponderEliminar