viernes, 26 de noviembre de 2010

Racó: PuntCat

Un nou projecte a copia del magnífic "Chachigrupos", però amb una variant: parlaré de grups amb lletres en català. (Per aquells que sou de Argentina , EEUU, Rusia sobretot; i sou lectors habituals del blog, informar-vos que el català és la llengua que es parla on jugue Leo Messi) (Supose que no habreu entens la explicació tampoc però no passe res :) ) aprofite per enviar una salutació als rusos ;)

Seguint amb l'explicació de aquesta nova secció, evitaré parlar de gent coneguda i de la qual ja he fet post en el blog, com: la gossa sorda, obrint pas, etc.. Açó és per a descubrir que també hi ha grups molt interessants, encara que canten en català.

D'aquesta forma passe a presentar-vos el grup que inagurarà el Racó: PuntCat.

Amb tots vosaltres:




Malnom és una banda de rock formada fa poc menys d’un any, el gener de 2010, a Vila-real.

 Es tracta d’una formació bàsica de quatre: baix, bateria, guitarra i veu, i amb un teclat com a instrument de suport, acaben d’enregistrar el seu primer disc de nom homònim d’onze talls, on s’hi inclou una versió de Lluís Llach (Que tinguem sort).Menys d'un any, cd, i un so més que acceptable; sí! hi ha trampa, aquesta gent ja tenien un grup abans: La Caja Negra (Igual vos sone, ja que han vingut varies vegades a tocar a l'Alcora).



Amb un estil clar: el Rock, que varia segons cançons amb el pop, el rock alternatiu o el punk-rock.
El seu cd es pot escoltar de forma completa i gratuita desde la seua web ; de la mateixa forma que també es pot descarregar complet (les noves tecnologies estàn a l'ordre del dia. A qui li paregue interesant ja sap, en la web pot escoltar totes les seves cançons.



Per a finalitzar amb Malnom ficaré algún dels seus directes:




No hay comentarios:

Publicar un comentario