jueves, 21 de octubre de 2010

Feminismo.

Literatura inglesa, Literatura alemana o Literatura francesa. Esta era una de las decisiones que debía tomar este año al matricularme. Desde el principio supe que no cogería la francesa –por razones obvias-. La alemana motivaba, pero al no tener ni puta idea del idioma igual era un pelín arriesgado pillármela. Literatura inglesa iba a ser mi Squirtle, mi decisión acertada, que ganaría combates Pokemon con un Rayo hielo de Poe, una Hidro Bomba de Shakespeare o un Colpe cuepo de Lord Byron. Literatura inglesa iba a ser mi Impaciente –ver Predator-, mi calvo perdido en una isla, mis habichuelas mágicas, mi caseta de Snoopy, mi metanfetamina con un 99'1% de pureza, mi alambrada de Jurassic Park, mi pendiente Pottala

Hoy, al acudir a la primera clase del curso de esta asignatura –ya sé que estamos a 21 de Octubre, pero mi profesora estaba enfermita y no ha podido venir antes-, me he encontrado con la siguiente lista de lecturas obligatorias.

Los otros dos – Edith Warthon
Empapelado amarillo - Charlotte P. Gilman
La tormenta, El bebé de Desiré, Una mujer respetable – Kate Chopin
Nimiedades – Susan Glaspell


Y la profesora se queda tan ancha después de decirnos que hemos de estudiarlas porque iniciaron el movimiento feminista. ¿Perdona?, ¿es esta la clase de Literatura inglesa o la de Literatura feminista? Estoy hasta los cojones del feminismo. Me parece muy bien que estas señoras escribieran relatos, no los he leído, puede que me gusten mucho, no lo sé, pero vamos, que todos y cada uno de los relatos obligatorios de la signatura estén escritos por féminas, y que el motivo para estudiarlos sea que fueron escritos por mujeres, es de risa. Además, que se pase olímpicamente de escritores como Shakespeare, Byron y Poe, muchísimo más influyentes en la historia de la literatura, hace llorar a Dora la exploradora.

El año pasado ya me la jugaron igual, en Antropología, dedicando un tema íntegro a la perspectiva de género, donde nos hacían estudiar que la violencia es un rol de género del hombre y la paz uno de la mujer; donde nos hacían empollar los diferentes tipos de feminismo, sus precursoras y bla, bla, bla. Qué se puede esperar de una universidad como esta, que decora la entrada de la facultad de ciencias con nombres de, únicamente, féminas que dedicaron su vida a la ciencia. Supongo que es fácil dárselas de progre utilizando el feminismo.

La igualdad de sexos es el objetivo del feminismo, ¿no? ¿No os dais cuenta, feministas del mundo, de que el feminismo os aleja de ese objetivo? Es interesante la connotación negativa y garrula que tiene el machismo -cierta, por otro lado- en contraposición de ese aura sacra de progresismo que envuelve al feminismo. Joder, es que me hacen sentir como un puto criminal sólo por ser hombre. El año que viene ya me lo veo, menús de la cantina más baratos para las muchachitas, créditos gratis para las chicas y entrada gratis en las discotecas (wait...) para mujercitas.

Y ahora, en mi línea, sin ningún tipo de relación con el tema y con una total falta de vergüenza, enlazo una canción:



PD: Se puede comentar anónimamente, así que si me queréis meter a parir, más fácil no os lo puedo dejar :*

29 comentarios:

  1. Tota la raó. La cosa és ser progre, i la uji done asco en tan progre que es. En tots els mails fiquen:

    Estimats alumnes,

    Estimades alumnes:

    No os pareix ridícul?

    Per si algu vol mes informació sobre la farsa del feminisme que busque per internet que hi han teories completes sobre este tema.

    Recomana el blog de Germinal Valiente ( La revuelta de oliverteller ) que ahi vaig llegir un artícul super currat de açó.

    El progresisme palero i pijo es lo pitjor.

    Viva tool

    ResponderEliminar
  2. NO! ERROR

    Diuen:

    Estimades alumnes

    Estimats alumnes

    ResponderEliminar
  3. A mi me pareix completament fora de context tot el que has dit.

    Primer, per no xarrar sobre paper banyat, he visitat el Lleu, i cite textualment (dins del apartat de temari de teoria):
    10.1 El relat en el marc de la literatura nord-americana (s. XIX). Edith Wharton (Els altres dos), Kate Chopin (Una dona respectable, La història d'una hora, La tempesta, El bebé de Desirée), Charlotte Perkins Gilman (L'empaperat groc).

    10.2 Teatre i poesia nord-americanes (s. XX). Susan Glaspell (Nimietats). L'Escola de Nova York: John Ashbery (The Instruction Manual, The Painter, Europe) i Frank O´Hara (Why I Am not a Painter).

    Per tant res de lo q vos a manat està fora del temari no? Per tant perque eixa crítica?

    Ademés, si escoltem "els xiquets", ya sabem q son xiquets i xiquetes, si! pero xq tenim q dir xiquets? xq tota la vida sa dit xiquets? i xq el global no se diu xiquetes? Pos xq vivim en una societat masclista, en les que estes coses ens pareixen normals.

    I hem pareix perfecte que en la UJI diguen estimats i estimades alumnes; por que els dos sexes tenen la mateixa importancia! si ens relegem a dir estimats alumnes, suprimim les dones del conjunt de persones al que ens estem dirigint!

    Ademés el conservadurisme, es aixina perque conserven el pasat (en este cas la supremacia del mascle) i el progressime analiticament, es el futur (per tant, en aquest cas la igualtat de sexes). Ja que reitere, encara estem en una societat masclista. I en açó vull dir que clar que el feminisme esta impregnat de progressime, "pijo" pa alguns, pero es que la igualtat de sexes ÉS PROGRESSISME!

    I si en la UJI dediquen una paret amb noms de dones cientifiques, no creus que serà perque s'ho mereixen? I podreu dir, i perque no en fan una de homes? simple! perque els homens son reconeguts com a genis, mentres que aquestes dones amb els mateixos merits, no son nombrades per ningú!

    I bueno, açó pot seguir algun dia en el garito, que escriure és més pesat! xD

    WLM33

    ResponderEliminar
  4. Jajajaja, ahí, tate, tate.

    Primer de tot, jo no he dit en cap moment que la profesora hage tocat matèria que estigue fora del temari que fique al LLEU, he criticat el contingut d'aquest. No em pareix bé que les lectures obligatòries tinguen que ser totes de dones pel simple fet de reivindicar el feminisme; si estem donant literatura anglesa, jo vull donar el més influyent d'aquesta; si les dones hagueren sigut al llarg de la història més influyents que els homes en la literatura anglesa, no tindria cap queixa, t'ho asegure.

    Respecte al plural de les paraules i seva doble utilització, encara que no ho he comentat, estic totalment d'acord amb el que ha dit Jaron. Lingüísticament, la paraula "alumnes" no només significa estudiants masculins, sino que també engloba a les estudiants dones. Pots queixar-te d'aquest doble significat, però sincerament, em pareix una feina estèril. La llengua s'adapta a les nostres necesitats i està adaptada al us pràctic i real que les persones li donem. No trobe sentit a utilitzar aquesta doble terminologia si podem transmetre el mateix significat utilitzant només un significant. I realment, si consideres progresista açò, tenim un llaaaaaaaarg debat el cap de setmana...

    I estic d'acord amb tu en que s'ha de reivindicar la llavor de les científiques de la història i igualarles als pares de la ciència, però plenant un mur amb noms de una dotzena de dones científiques no aconsegueixes igualtat, aconsegueixes més discriminació: la igualtat la trobaràs quan Marie Curie estigue al Costat de Albert Einstein; al mateix nivell, no en murs diferents, ni amb la presència de uns i la falta d'altres.

    I perdona les faltes d'ortografia, però és la 1 i pico de la nit i vaig que me caic -després me gite al llit i se me lleve la son, no sé què pase, hahaha-.

    Debats com estos donen gust.

    ResponderEliminar
  5. A vore, como diu jack el destripador, "vayamos por partes"!

    1.-No heu se be (més que res perque mai he donat literatura anglesa), però si en una assignatura de universitat, es done a Shakespeare, Byron i Poe, i ademés també es done a totes aquestes dones, serà perque al cap i a la fi, són igual de influeyents en la literatura anglesa? Ja dic que yo no ho sé! Pero hem pareix que perque siguen menos conegudes no signifique que no tinguen que ser influyents no?

    Punt 2.- Bueno en lo de "alumnes" supose que t'hauras equivocat, hugo, perque en valencia "alumnes no té femeni. Sinó que mes be, la paraula concreta serie estimats/estimades. I ara es quan comence a argumentar, dient estimats alumnes podrie englobar a tots els estudiants del campus no? Però al que jo hem referisc és preguntarse perque el masculí ho englobe tot? perque en el estandar linguistic no apreix la formula femenina per englobar-lo tot? I és lo que ja he dit en l'altre comentari, perque vivim en una societat históricament masclista. La questio que vos propose no es dir si el masculi englobe tots els sexes (que sí!), sinó perque és d'eixa forma.

    Punt 3.- Llavors, segons tú, la igualtat en entre balncs i negres, haguere arribat de forma natural no? Nelson Mandela, Martin Luter King, Angela Davis o Malcolm X, l'únic que va fer, va ser posar en l'ull de l'huracà els negres? Els van discriminar més? Supose que pensareu, no te res que vore amb el feminisme. Però jo crec que els dos casos son lluites per les desigualtats socials no?

    Cuantes dones habeu vist en la F1? en futbol de primer nivell? sabeu que la seleccio española femenina de basquet va arribar a les semifinals del mundial? Entre les persones més riques del món, quantes són dones?
    Algú sap qui és Valentina Tereshkova, Hebe de Bonafini, Elfried Jelinek o Shirin Ebadi?

    ResponderEliminar
  6. per cert, estas perdonat per totes les faltes que pugues tindre, ja que les que jo tindre segur que en són més! xD vaig a fer l'alineació del comunio ;) xD

    ResponderEliminar
  7. 1. És probable que estes dones hagen tingut una enorme influència al llar de la història de la literatura, no t'ho negue, però hi han autors com els que he citat abans que ho son molt més. Simplement no em pareix correcte que de les cuatre lectures obligatòries, les cuatre siguen de dones pel fet de ser de dones. Te dic que estic segur de que les estem donant per precursores del moviment feminista -i no purament per motius literaris- perquè només ficant el nom de la meua profesora en google ix clarament que és una investigadora dels rols de gènere (http://www.ellagoediciones.com/AUTORES/asendes/alberola.html).

    2. Sí, m'he equivocat, em referia a estimats/estimades, però és lo que té la son, que no sas ni com te dius. No te negue que la llengua hage evolucionat cap a una forma plural masculinitzada, però és que eixa és la realitat de la nostra llengua. I açò, en el us real d'aquesta, no va a cambiar, perquè, al menos jo, no vaig a utilitzar dos vegades una mateixa expressió sempre que estiga parlant amb gent dels dos sexes. És ridicul! Si forem un poble de tradició feminista i el plural femení englobare als homes, no em queixaria.

    3. A vore, tio, jo no te dic que no s'hagen de reivindicar les desigualtats socials, lo que t'estic dient és que el feminisme és una forma de discriminació igual que el masclisme! Si hi haguere una clase de literatura feminista -de lliure configuració, per exemple-, no em pareixeria malament, estan en el dret de reivindicar la literatura de les dones al llarg de la història. De lo que m'estic queixant és d'este feminisme que te claven avuí en dia en tots els llocs sense ningún tipo de criteri, discriminant als homes amb total impunitat i quedant rodejats d'una aura de progresisme i justicia.

    Lo que me done puta rabia d'açò és que el masclisme tingue una connotació negativa -justificada, repetisc- i el feminisme estigue ben vist. Son la mateixa merda.

    ResponderEliminar
  8. Sí, una dona entra en la discussió.

    Bé, jo crec que tu estàs queixant-te perquè et fan estudiar quatre obres de quatre dones. Hauria de queixar-me jo per què he de llegir-me'n sis de sis homes? Des del meu punt de vista, crec que no està tan malament que s'introdueixin autores a la literatura que ens fan estudiar.

    Estava pensant, i me n'he adonat que al llarg de la història les dones han estat considerades com a un objecte (sexual, de desig, de feina..) i van ser, precisament, les dones angleses les que aconseguiren que aquesta concepció sofrira uns xicotets canvis. Relacionat amb açò, està el fet que tots els autors "que han influït en la literatura universal" siguen de sexe masculí, ja que les dones, fa relativament poc que tenim el dret a una educació digna i el fet, que et facin llegir llibres sobre el feminisme com a causa de la rellevància d'aquest en la cultura anglesa.
    Per què, aleshores, hauries de llegir llibres de Shakespeare o Allan Poe quan el feminisme anglès, ha sigut un moviment realment important? Com tu, ben bé has dit, el aquest moviment busca la igualtat de sexes, és a dir, que no ens importe si estàs llegint un llibre escrit per una dona, o si el llibre que estàs llegint ha sigut escrit per un home, que allò que realment importe sigui el contingut d'aquest. Saps si aquests llibres t'agradaran? Jo he de llegir sis llibres escrits per homes, i fins aquest moment no m'havia plantejat que foren escrits per homes, només que han sigut obres que han perviscut al llarg dels segles. I sí, jo llegiré Hamlet, de Shakespeare, jo he llegit "A midsummer night's dream, de Shakespeare, també" i n'estic ben segura que la teua professora no deixarà de banda aquest gran autor, o d'altres dignes del mèrit que se'ls ha otorgat, però no veig gens malament que li done importància al feminisme, perquè encara que parega mentida, hui en dia, encara se li n'ha de donar, perquè encara, hui en dia, vivim en una societat masclista.
    A principis del segle XX és quan, alguna dona comença a fer-se de notar, i encara així, ara per ara, ENTRAT EL SEGLE XXI, encara hi ha discriminacions sexistes en la literatura, per no parlar d'altres aspectes.

    D'altra banda, quant al llenguatge, no sóc experta en açò, però també seria possible que el fet de tindre uns idiomes tan masclistes siga que a l'Edat Mitjana, quan van començar a aparèixer les llengües romàniques, derivades del llatí vulgar, aquestes estigueren majoritàriament en mans dels homes. Les nostres ortografies i les nostres gramàtiques han estat redactades per homes. I tal vegada aquesta seria la causa del llenguatge masclista que tenim. I ben contenta estic, que certes persones, com és el meu professor de català (o valencià), en una classe on la gran majoria de les presents som dones faça ús sempre de formes femenines. Perquè ens ho mereixem, o no creus?

    La igualtat denota progrés, i el progrés denota igualtat. Van totalment units, i per aconseguir una societat digna del temps en què ens trobem jo, com a dona, i com a persona humana en sí que sóc, crec que algú haurà de fer que les dones aconsegueixin la mateixa condició social que els homes, i aquesta és la teua professora de literatura anglesa. Bé per ella!

    PD: si tantes ganes de llegir Shakespeare, Allan Poe o Lord Byron, sempre pots fer-ho pel teu conte, perquè ells si que han sigut respectats i coneguts des dels seus orígens. Però a que no hagueres pogut llegir les obres proposades per la teua professora perquè no les coneixies? Al cap i a la fi, ella només t'està donant l'oportunitat d'arribar més enllà dels tòpics. De conèixer el món.

    ResponderEliminar
  9. Realment dona gust debatir d'aquesta forma.

    El primer que t'he de dir, usuaria anònima -realment em sorprén que anònims llegisquen aquest bloc, si no eres anònima i et conec: dona la cara!- és que, encara que parega mentida, tenim una visió del tema molt, molt similar.

    Si el motiu de la lectura d'aquests sis llibres d'homes és que estan escrits, precisament, per homes, també em pareixeria malament. T'ho dic de veres. És veritat el que has dit de que tradicionalment -e injustament- l'home ha estat més lligat a la literatura que la dona i que les obres publicades per dones tenen més mèrit que les del home -per circumstancies socials e històriques-. Del que em queixe en aquesta entrada -repetisc-, és de que tinguem que estudiar aquest tipus de literatura només per ser feminista. Realment la tesis que estic desenvolupant en aquesta entrada és que cualsevol obra ha de ser valorada independenment del sexe del seu creador -segons he llegit, aquesta també és la teua tesis-; al fer-te llegir una obra per ser feminista, estàs discriminant per sexes, vullgues o no vullgues, i açò, precisament, no diu molt a favor de la igualtat. Si jo vaig a una classe, sigue de la materia que sigue, em pareix just que donem el més rellevant d'aquesta, el més influyent al llarg de la història; és veritat que, com ja he dit abans, la història no ha tractat igualment a homes i dones, però açò no cambia el fet de que Shakespeare siga més important que qualsevol de les autores que he de llegir-me, obligatòriament, en classe.

    El que el teu profesor de català utilitze un plural femení em pareix l'opció més lògica; no tinc res en contra del que has dit.

    Gràcies pel teu comentari.

    PD: Em tocarà ficar-me a llegir els clàssics pel meu conte, no em queda altra.

    ResponderEliminar
  10. Hola que tal¡

    Permiteme presentarme soy tania administradora de un directorio de blogs y webs, visité tu página y está genial, me encantaría contar con tu site en mi sitio web y asi mis visitas puedan visitarlo tambien.

    Si estas de acuerdo no dudes en escribirme

    Exitos con tu página.
    tajuancha@gmail.com
    Un beso

    ResponderEliminar
  11. Estic d'acord en tu Hugo, ja està bè de tanta merda. Si en volta de criticar, defendre les dones, cagar-se en els homes, odiar als masclistes la puta societat; repetisc, maldita societat de hui día ficara un tabló en els científics i científiques mes importants junts( es igual de vergoñós que en els despatxos de física, en un passadís hi haja un póster de tot lo que ha evolucionat la ciència junt als seus impulsors i que l'única dóna que crec que apareix siga Marie Curie, que si no l'haguera palmà segur que no estaria), parlara de Estimats alumnes referinse a tots, que igual podria se Estimades Alumnes, parlara de els veritables problemes al món, etc... Segur que tot aniria molt millor

    I és que me caga en tot, havent les malalties que hi han, el problema climàtic, la falta de recursos, el puto món del consum... la gent que es pensa "progre" i "ética" és fica a difamar que existeix discriminació cap a les dones per dir Estimats alumnes.

    Estos temes me fiquen negres, no puc concentrar-me en escriure amb coherencia. Puta merda de societat, puta merda de gent i putos R A D I C A L I S M E S de la puta merda.

    Ala

    ResponderEliminar
  12. Lo que diu guillem de que si el fútbol professional està dominat soles per homes, és normal per una cosa. Jo no vaig per ahi dien: "ostia que bueno está Ronaldo", les ties son les que diuen estos tipos de comentaris. I això és lo que mou diners: el espectàcul i tota la merda que ens venen. En això les ties lo unic que fan es autodegradar-se.

    I ara kateu este análisi del feminisme:

    http://oliverteller.blogspot.com/2009/09/el-feminismo-es-un-invento-del-sistema.html

    ResponderEliminar
  13. Primer, contestant el comentari de Hugo en resposta al meu: Ja t'ho vaig dir anit, el feminisme com a base teorica ÉS LA IGUALTAT DE SEXES! i a partir de ahí, ja cada u, és lliure de pensar i fer el que vulgue. És possible que alguna corrent feminista de avui en dia sigue igual de despreciable que el masclisme, perque cuatre payases s'haiguen aprofitat de "ser feministes". Com a exemple està la dictadura imperialista de Stalin en la URSS, quan el comunisme és algo molt allunyat de lo que ell va paracticar com a president de la URSS. Tot el món considera el comunisme com lo que es va desarrollar baix el mandat de Stalin, però les bases teoriques del comunisme escrites per Marx i revisades per Lenin, van ser greument traicionades amb el mandat de Stalin. I sinó vos invite a que investigueu en el tema ;)
    D'aquesta forma passe lo mateix amb el feminisme, una cosa és la base teorica, i l'altra els quatre interesats que s'en aprofiten i donen una visió equivocada al món de lo que és el feminisme.

    2.- Flyson, que no hi han motius suficients per odiar els masclistes? Ho has dit com si els tinguerem que adorar...Ademés si Marie Curie no s'haguere mort no haguere segut reconeguda? Va ser la primera dona en recibir dos Nobels...
    I ya veus tio, tanta merda en el món, corrupció, regals de trajes, aeroports sense acavar, móns de ilusions sense construir, judicis de millonaris cocrruptes sense acavar...i nosaltres xarrant de el feminisme, que filles de puta que són les dones intentan reclamant a la societat un tracte igualitari, si esque nose com en 2010 només han mort 68 dones per violencia de génere... és increible, hi haurie que matar-les a totes!
    Per acavar, ningú diu que hi hague discrimanció per dir estimats alumnes, hi ha discriminació per: despedir dones del seu lloc de treball quan és queden embaraçades, quan aquestes són menyspreuades per "tenir un físic" inferior al homes (el mascle ibéric sempre és mascle), quan a les dones són remunerades de una forma diferent que els homes y utilizar les dones com objectes, són algunes de les discriminacions que estes "criminals" feministes volen aconseguir.

    3.-Jaron tu no vas per ahi dient que bueno esta Ronaldo, perque eres un tio..pero si la lliga més important de españa fore femenina? Ademés cadascú és lliure de elegir alló que vol benerar, i en que vol gastarse els diners. Tu no tels gastes en camisetes de Nirvana o en el WOW?

    ResponderEliminar
  14. Jo soles dic que la lliga més important es masculina perque és lo que done diners, siga en la publicitat de Ronaldo o en lo que sigue.

    ResponderEliminar
  15. Contestant al WLM33:

    Ramón y Cajal tambè va ser premi nobel i només el reconeixem com a algú un poc en España per ser l'únic espanyol. A, i te recorda que el puto polític AlGore tambè ha recibit un, con que lo de que el premi Nobel és un reconeixement important será veritat, pero un reconeixement real és una altra cosa( espere que la Curie no se follare a ningún dels jutges).

    Després, que me digues que el feminisme proclama la IGUALTAT DE SEXES!! quan la paraula feminisme que jo sapiga( que se ben poc de llengues) no conté ninguna particula que inscite a la igualtat. Jo per parlar de la igualtat de sexes parlaria de isosexo o una cosa aixina, no me jodas. Tampoc me digues perque se diu feminisme per a contrarrestar el masclisme, perque per la mateixa regla de tres mone a matar a tota la societat blanca perque han matat molts negres, per a proclamar que jo soc anti-racista(e açi una burrà de les meues però totalment analógica).

    2- Segona, jo no he insultat ni he dit res roin de les dones, nomes que me pareix vergoñós que si proclamen un canvi de idees, una igualtat entre sexes i, en definitiva, un món més just, tindrien que començar per intentar aplegar a ser millor que molts homes(que hi han moltísimes dones que són més vàlides), i no a fer el bobo en un feminisme que lo que fa es degradar-les més.

    ES QUE OSTIA, SI VOLEM EVITAR LA VIOLÈNCIA DE GÉNERE NO SE POT ALABAR EL FEMINISME I PUNTO!

    Respecte la remuneració, me pareix molt be tot lo que dius de que els treballs siguen iguals, i que hi han moltes discriminacions. Pero que per llei hi hagen de haver el 50% de dones al ministeri no es una discriminació? Si tens un home que pot treballar més temps que un altre home, que té menys sensibilitat a presions externes, que té més tolerància a les malalties típiques que poden afectar a tindre o no una baixa, tu no contrataries al home que millor rendiment et podría traure? pues es EXACTAMENT lo mateix, no estem parlant d'igualtat?

    De la mateixa forma, si una dona es més válida en un treball que un home, esta tindría que ser remunerada millor, amb més privilegis, i molt per damunt que un home, cosa que possiblement no sol pasar tant, i que si que tindria que pasar.


    Per ultim, el atre dia llegia en el diari que a una dona li pareixia indignant que encara es preguntara en el curriculum femení si la dona anava a tindre fills. Ficat en la visió de l'empresari, si la dona té fills, li tindràs que pagar encara que estiga de baixa, li tindràs que pagar una maternitat, etc. No es més rentable entonces contratar a una dona que no estiga interesada en tindre fills a d'una que si?PUES ES TOTALMENT NORMAL QUE SE PREGUNTE LA PREGUNTA EN QÜESTIO!!

    Ala

    ResponderEliminar
  16. Al WWL33:

    1-Si que hi ha motius, pero no crec que ferse feministres proclama la igualtat de sexes ni de coña, acas la paraula feminista significa igualtat? Ho he dit tot criticant el radicalisme, tan al feminisme com al masclisme. Pero me pareix de risa que unes persones que van dien que el feministe és igualtat defenguen la seua tesis en que el masclisme ha fet molt de mal i hi ha que contrarrestarlo. De la mateixa forma, mone a matar gent blanca perque els blancs han matat molts negrets, aixina predicaré el meu anti-racisme no?

    2- Marie Curie va guañar dos nobels, i se recorde pels nobels?o perque va petar estudiant radiació?és la puta ama, però me estas dient que es reconeguda per guañar dos nobels, quan el nobel li l'han donat per exemple al AlGore, ex president dels estats units per parlar sense predicar en el exemple. Tambè li l'han donat a Obama, estem bobets?que ha fet Obama? Si me estas dient que el Nobel és un premi reconegut,meu estas dient perque la Asociació Nobel esta forrada, perque is en les noticies, i perque el tenim sobrevalorat, al igual que als putos premis principe de asturias. Yo reconec al Nobel per la gent a la que li l'han donat, i si que hi ha gent important, però només per a la gent basura a qui li l'han donat no se mereix ningun respete. La Curie se'l va mereixer, pero li'l van donar mes per ser dona que per lo que va fer, segur, i és una llàstima, perque va se la mare de la energia nuclear(sols espere que no se follare a ningún dels jutges).

    3- Después, jo no he insultat a ninguna dona, així que eixa cita que has tret del meu comentari no es correcta. Sols vull dir que si diuen que volen igualtat primer tindrien que començar per igualar-se a posibilitats amb els homes, hi han moltes dones molt més válides que els homes, hi tambè a la viceversa.

    El altre dia en un diari vaig llegir que a una dona li pareixia indignant que se preguntara encara si anava a tindre fills o no. PERO AVORE:
    tu tens una empresa, i a qui contrates antes? a una persona que pot treballar en condicions normals X temps, o a una persona que sas que tindra numeroses baixes per revisions, baixa per maternitat, baixada del rendiment a causa del seu estat, i que finalment tindrás que remunerar-la encara que no faja la faena. OBVIAMENT CONTRATARIA A LA PERSONA QUE EN C.N NO VA A CAUSAR-TE UNA BAIXADA DE AL PRODUCCIÓ!

    Això es igualtat, i si un home és un inútil junt a un que no ho és, obviament que contrataria al útil. Aixo es igualtat, ja que hi ha treballs pa gent més i menys valida. Discriminar es ficar per llei un mínim de dones al govern, per exemple, AIXO es discriminació, i tambè ho és el que la majoria de secretaris s'elegisquen per la seu sex apple femení, i no per les seues condicions de treball, AIXO i no la merda que proclamen tan feministes com masclistes, que nomes miren per ells FILLS DE PUTA CABRONS.

    Per últim, me pareix discriminatori que se remunere millor a un home que a una dona si el rendiment del home es pitjor, de la mateixa forma que me pareix vergoñós que se remunere millor a una home que a un altre només per saber xupar el cul, per desgracia el món va aixina, i per molt que els putos progres de la merda diguen que se pot cambia, no se pot cambia, estem fotuts i estarem sempre, perque sempre han hagut discriminacions i sempre hi hauran, disfruteu de lo que teniu, de la sort que tenim, i folleu molt, estic fart de escriure.

    Ala

    ResponderEliminar
  17. Al WWL33:

    1-Si que hi ha motius, pero no crec que ferse feministres proclama la igualtat de sexes ni de coña, acas la paraula feminista significa igualtat? Ho he dit tot criticant el radicalisme, tan al feminisme com al masclisme. Pero me pareix de risa que unes persones que van dien que el feministe és igualtat defenguen la seua tesis en que el masclisme ha fet molt de mal i hi ha que contrarrestarlo. De la mateixa forma, mone a matar gent blanca perque els blancs han matat molts negrets, aixina predicaré el meu anti-racisme no?

    2- Marie Curie va guañar dos nobels, i se recorde pels nobels?o perque va petar estudiant radiació?és la puta ama, però me estas dient que es reconeguda per guañar dos nobels, quan el nobel li l'han donat per exemple al AlGore, ex president dels estats units per parlar sense predicar en el exemple. Tambè li l'han donat a Obama, estem bobets?que ha fet Obama? Si me estas dient que el Nobel és un premi reconegut,meu estas dient perque la Asociació Nobel esta forrada, perque is en les noticies, i perque el tenim sobrevalorat, al igual que als putos premis principe de asturias. Yo reconec al Nobel per la gent a la que li l'han donat, i si que hi ha gent important, però només per a la gent basura a qui li l'han donat no se mereix ningun respete. La Curie se'l va mereixer, pero li'l van donar mes per ser dona que per lo que va fer, segur, i és una llàstima, perque va se la mare de la energia nuclear(sols espere que no se follare a ningún dels jutges).

    3- Después, jo no he insultat a ninguna dona, així que eixa cita que has tret del meu comentari no es correcta. Sols vull dir que si diuen que volen igualtat primer tindrien que començar per igualar-se a posibilitats amb els homes, hi han moltes dones molt més válides que els homes, hi tambè a la viceversa.

    El altre dia en un diari vaig llegir que a una dona li pareixia indignant que se preguntara encara si anava a tindre fills o no. PERO AVORE:
    tu tens una empresa, i a qui contrates antes? a una persona que pot treballar en condicions normals X temps, o a una persona que sas que tindra numeroses baixes per revisions, baixa per maternitat, baixada del rendiment a causa del seu estat, i que finalment tindrás que remunerar-la encara que no faja la faena. OBVIAMENT CONTRATARIA A LA PERSONA QUE EN C.N NO VA A CAUSAR-TE UNA BAIXADA DE AL PRODUCCIÓ!

    ResponderEliminar
  18. Al WWL33:

    1-Si que hi ha motius, pero no crec que ferse feministres proclama la igualtat de sexes ni de coña, acas la paraula feminista significa igualtat? Ho he dit tot criticant el radicalisme, tan al feminisme com al masclisme. Pero me pareix de risa que unes persones que van dien que el feministe és igualtat defenguen la seua tesis en que el masclisme ha fet molt de mal i hi ha que contrarrestarlo. De la mateixa forma, mone a matar gent blanca perque els blancs han matat molts negrets, aixina predicaré el meu anti-racisme no?

    ResponderEliminar
  19. 2- Marie Curie va guañar dos nobels, i se recorde pels nobels?o perque va petar estudiant radiació?és la puta ama, però me estas dient que es reconeguda per guañar dos nobels, quan el nobel li l'han donat per exemple al AlGore, ex president dels estats units per parlar sense predicar en el exemple. Tambè li l'han donat a Obama, estem bobets?que ha fet Obama? Si me estas dient que el Nobel és un premi reconegut,meu estas dient perque la Asociació Nobel esta forrada, perque is en les noticies, i perque el tenim sobrevalorat, al igual que als putos premis principe de asturias. Yo reconec al Nobel per la gent a la que li l'han donat, i si que hi ha gent important, però només per a la gent basura a qui li l'han donat no se mereix ningun respete. La Curie se'l va mereixer, pero li'l van donar mes per ser dona que per lo que va fer, segur, i és una llàstima, perque va se la mare de la energia nuclear(sols espere que no se follare a ningún dels jutges).

    ResponderEliminar
  20. 3- Después, jo no he insultat a ninguna dona, així que eixa cita que has tret del meu comentari no es correcta. Sols vull dir que si diuen que volen igualtat primer tindrien que començar per igualar-se a posibilitats amb els homes, hi han moltes dones molt més válides que els homes, hi tambè a la viceversa.

    ResponderEliminar
  21. El altre dia en un diari vaig llegir que a una dona li pareixia indignant que se preguntara encara si anava a tindre fills o no. PERO AVORE:
    tu tens una empresa, i a qui contrates antes? a una persona que pot treballar en condicions normals X temps, o a una persona que sas que tindra numeroses baixes per revisions, baixa per maternitat, baixada del rendiment a causa del seu estat, i que finalment tindrás que remunerar-la encara que no faja la faena. OBVIAMENT CONTRATARIA A LA PERSONA QUE EN C.N NO VA A CAUSAR-TE UNA BAIXADA DE AL PRODUCCIÓ!

    Això es igualtat, i si un home és un inútil junt a un que no ho és, obviament que contrataria al útil. Aixo es igualtat, ja que hi ha treballs pa gent més i menys valida. Discriminar es ficar per llei un mínim de dones al govern, per exemple, AIXO es discriminació, i tambè ho és el que la majoria de secretaris s'elegisquen per la seu sex apple femení, i no per les seues condicions de treball, AIXO i no la merda que proclamen tan feministes com masclistes, que nomes miren per ells FILLS DE PUTA CABRONS.

    ResponderEliminar
  22. Per últim, me pareix discriminatori que se remunere millor a un home que a una dona si el rendiment del home es pitjor, de la mateixa forma que me pareix vergoñós que se remunere millor a una home que a un altre només per saber xupar el cul, per desgracia el món va aixina, i per molt que els putos progres de la merda diguen que se pot cambia, no se pot cambia, estem fotuts i estarem sempre, perque sempre han hagut discriminacions i sempre hi hauran, disfruteu de lo que teniu, de la sort que tenim, i folleu molt, estic fart de escriure.

    Ala

    ResponderEliminar
  23. También tiene un nobel Obama por las altas expectativas de lo que iba a hacer, y aquí estamos esperando...
    Por cierto, me parece fatal lo que dices de la baja de maternidad, pues vayas o no a tener hijos tienes que tener el mismo derecho a un trabajo que otro que no los vaya a tener, pues entonces creas mucha deisgualdad, ya que lo normal, es tenerlos.

    PD: Fly, no te alteres que envias 50miltropecientas veces el mismo mensaje xDD

    ResponderEliminar
  24. Jajajaja, lo mejor es imaginárselo esputando bilis mientras escribe y ve que hay problemas en enviar, hahaha.

    ResponderEliminar
  25. Hugoooooo, sóc Asier, que te pelenn!!!! maare meua, jaja!! quina has organitzat jaaj!! Però és veritat ej això, a l'UJI es respira feminisme fins i tot en eixa oloreta a porc socarrat de les nits!!! Per cert, molt guapo el blog!!!!!

    ResponderEliminar
  26. joder juanillo! femenisme se diu aixina, com li dius a les portes: portes! i a les cadires:cadires!
    Completament en contra de casi tots els punts q as exposat! però ara mateixa no vaig a ficarme a debatir.

    simplement no tinc ganes.

    ResponderEliminar
  27. Però la societat done tan de asco perquè tu dius per ejemple que les dones tenen a nivell celul·lar un major rendiment, o que resisteixen més enfermetats (soles per superviviencia, a la naturalesa li ineresa la dona que estige más sana que el home per a poder tindre fills i cuidar-los. De fet per a la naturalesa els homens soles servim per a corrernos 2 minuts i despues que nos peten)i nungú te diu res. Però dius que els homens son més forts i ja te esta dien machista. I aixina en la política i més coses.

    ResponderEliminar
  28. el problema de tot açó esque li ho han manat precisament perque son dones, no perque siguen importants. i jo soc DONA i no em sembla gens bé sinó un acte discriminatori.

    ResponderEliminar