miércoles, 22 de septiembre de 2010

Vivencies

Hui m'ha pasat un cas, que com a mínim és curiós, i sinó jutgeu vosaltres mateixos.

Tot va començar farà una semana i pico, en casa "aburrit" (estudiant per a un examen de Materials), navegave per la red intentant buscar algo que hem fere passar les hores més ràpides; llavors vaig dir: "Conspiracions" (és un tema interesant per a reomplir els temps morts de la vida). Entonces googlejant vaig encontrar una cosa molt interesant, "Mentiras oficiales: 10 conspiraciones que han canviado la história" (te sone Jaron?:S), el autor -->David Heylen Campos; entonces vaig intentar descargarme de forma directa este llibre desde la web, però me va defraudar ja que lo que me vaig descarregar només era un fragment; però llegint el seu primer capítol sobre el 11-S, em va agradar i vaig intentar baixarme la versió "full", però res no la vaig encontrar...i ahí es va quedar: una impresió que vaig fer amb la meua impresora del fragment d'aquest llibre.
Llavors al dia seguent, entusiasmat per aquest llibre vaig buscar si auqest llibre estave en les llibreries, i "como no", alli estave la meravellosa "Casa del Libro" (ho té tot); entonces vaig dir: "Ok, algún dia ho miraré, ara estic a rebentar de llibres començats, però no acavats" (uff).

Hi arribe: avui. UJI. Descans de la classe de Processoss. Aproximadament les 9:30. Uns amcis comentant lo maravillosa que és la nova tenda de la salera: gorros a 2E, chupes de cuero a 25E, pantalons baqueros a 15E.

Ahí està la clau, perque després de la classe de Processos, ha arribat la classe de Materials (està és Materials II), i al fer presentació hem acavat una hora i mitja abans de l'hora establerta per a la finalització de la classe. Que faig? Mone a la Salera a vore eixa tenda nova; una vegada allí i a punt d'anar-m'en, "Mentiras oficiales". Se me olvidabe algo, anar a preguntar sobre eixe llibre. Una vegada en la Casa del Libro pegue una volta com sempre, i després de uns minuts, vaig a preguntar: "Hola". "Hola" "Teniu el llibre 'Mentiras oficiales'?"."Espera...pues ese libro está descatalogado y no te lo puedo pedir, però te imprimo la información por si lo encuetras por ahí"."Gracias"."De nada, a ti".

Descatalogat? és possible? un llibre editat en el 2004? falta de venda? tindrie que haver stock no? Perque no mel pot demanar? Que ficave en eixe llibre David Heylen? a lo millor no els interessave....

SIMPLE CASUALITAT?


Index del llibre:


Capítulo 1
11-S, LA PENÚLTIMA CONSPIRACIÓN

Capítulo 2 (I)
JFK, EL FINAL DEL SUEÑO NORTEAMERICANO

Capítulo 3 (II)
JFK, SE FRAGUA LA TEORÍA DE LA CONSPIRACIÓN

Capítulo 4
LA VERGÜENZA DEL ORO NAZI

Capítulo 5
HINDENBURG, EL “TITANIC ” DEL AIRE

Capítulo 6
TERROR EN OKLAHOMA

Capítulo 7
FLUORACIÓN, ENVENENAMIENTO GLOBAL

Capítulo 8
MARTÍN LUTHER KING, EL HOMBRE DE LOS SUEÑOS

Capítulo 9
11-M, LA GRAN CONSPIRACIÓN ESPAÑOLA

Capítulo 10
MARTE, LA CONSPIRACIÓN SE TIÑE DE ROJO

12 comentarios:

  1. Grande guillem. Buscaré informació d'eixe llibre. Obviament si l'han descatalogat és per algo.

    Jund powah

    ResponderEliminar
  2. Tiempos muertos + Libro conspiranoico no encontrado sobre el 11-S = Ver Zeitgeist, si no se ha hecho :) Disponible en googlevideo!

    ResponderEliminar
  3. L'altre dia vam estar parlant en el descans de classe sobre les possibles conspiracions dels partits politics amb l'11 S i 11 M.

    No sé que pensar al respecte però m'agradaria llegir algo al respecte =D

    ResponderEliminar
  4. després de tractar tots estos temes.... se'm ve al cap una pregunta retòrica ¿és possible que el nostre destí estigue escrit des de que naixem?
    i ara no estic parlant de forma individual i referint-me al destí com algo ... del atzar etc etc.
    sino.... és possible que de forma politica estigue escrit el nostre destí?.

    per exemple, crear competències etc etc. Hi ha molta gent que estudie una determinada carrera,
    poden crear modes per televisió etc etc.
    Realment poden crear-nos la nostra vida amb els mitjans de comunicació?

    buuuuf! asó és un poc complicat de espressar de forma escrita XDDD

    ResponderEliminar
  5. Se lo que quieres decir, rollo Control Mental, resulta interesante. Prueba a buscar Chemtrails en Google ;)

    ResponderEliminar
  6. Si! aunque yo no decia tanto a nivel quimico, aunque.... en cuanto a farmacos telita también eh?
    pero bueno


    por ejemplo si hace un año consiguieron crear una gran alarma social por una gripe, y conseguir desviar ciertos pensamientos más "profundos" por así decirlo de la gente ...

    xq no hacerlo con otras cosas?
    y realmente solo hizo falta extender la palabra "muerte" en unos cuantos medios de comunicación y la gente empezó a pensar lo que ellos querian.

    ResponderEliminar
  7. Quins eren els interessos reals de la N1H1¿? pos a saber desde interessos económics hasta interessos conspiranoics, i complicats de pensar.

    Però lo que pareix cada dia més cert, és qu estes coses no són simplement pelicules...a més, el ésser huma el que fa es repetir i copiar; la ficció tampoc està tan lluny de la realitat.

    I lo bo de les hipotesis és que no es poden negar, perque son hipotesis jaja al igual en les conspiracions.

    Ademés cuan tot el món va en contra de algo, és interesant saber que és eixe "algo", perque mai tot el món va encontra de algo en concret.

    (Me estic lian) jaja xD

    ResponderEliminar
  8. Quan les conspiracions estiguen de moda, "ells" comensaran a acollonar-se, però mentres siguen cosa de quatre locos no lis importarà, ja que per a la gent soles som (sí me incluisc, igual que WLM, UG i ana) uns zumbats de la vida. Enserio no ñan paraules per a expresar tot lo que pensa d'estes coses. A vegaes m'agradarie ficar-me una grabadora mental per a grabar-me els pensaments i despues copiar-lo ací.

    I dien que Einstein estave loco quan die que el temps i el espai son relatius.

    ResponderEliminar
  9. a nivell espanyol es die que la ministra de sanitat li va comprar moltes vacunes a bayer (per qué? a saber) per tant com tenien que vendre-les van crear una alarma, y encara així crec que van comprar més vacunes de les que al final es van possar a la població.

    ResponderEliminar
  10. Se compraron 13'5 millones de vacunas... Se gastaron 3, se guardaron por si acaso 4, se destruyeron + se regalaron 6.
    Pastaza para la farmacéutica, y owned a sanidad...

    ResponderEliminar
  11. ja! el 11-S
    des del punt de vista mediàtic sí pot considerar-se "conspiració"o almenys molt curiós que passare precisament en el prime time de cada continent: a europa (migdia)i a asia (noticiari de nit). un xicotet detall sen se importància com és que tot el món estigue enterat pràcticament al moment de la catàstrofe. qué trist me pareix...

    ResponderEliminar
  12. no,
    la conspiració és la possibilitat (o això és el que diuen alguns) de que van ficar 2 bombes en la part de baix (ja que sinos un edifici de eixes característiques no haguere caigut de dalt a baix si nó que se haguere "trencat" per dir-lo així però no amb la mitica imatge que tenim tots grabats als cerbells)
    i que diuen alguns que eixe dia no hi havien controls (rollo armes etc que sempre hi havien) ni eixe ni 4 dies anteriors.
    A més a més de que... les persones importants no es trobaven eixe dia.

    No se si serà veritat però.... ¿qué més els done matar a uns inocents?

    ResponderEliminar