viernes, 7 de octubre de 2011

Ultrasons 2011

Avui comença, en l'Alcora, la tercera edició del festival de música: ULTRASONS. Organitzat per l'Assosiació Cultural Jove Dixieland Band.


Aquest any el festival va més enllà dels límits establerts en altres edicions, i ens porta al nostre poble un tast de diversos estils musicals, com: jazz, rock, cançó d'autor, grunge, música clàssica, funk, electrònica, etc. Però l'oferta que ens proposa aquesta edició no es queda només amb la música, si no que incorpora aquesta vegada pinzellades d'art i de dansa, per completar els sis dies d'espectacle que ens oferirà ULTRASONS.

Donarà inici al festival l'actuació de Nadia Sheikh, una jove alcorina recentment guardonada amb el premi del públic en el concurs de cantautors “Mad Sound Project” de Madrid.


I ens deleitarà amb les seves cançons d'autor, però el festival només ha fet que començar i per tant el 14 d'Octubre és celebrarà la Master Class de Jazz, per a finalment acabar el dia amb una Jazz Session que animarà a tots els assitents a muntar-se al escenari per poder tocar i ballar un poc a ritme de Jazz, mentrestant Anna Beltrán il·lustra amb la seva maestría la sonoritat artística del músics que s'atrevisquen a plantar-se davant del públic per fer-nos gaudir d'una bona nit.



El dia 15 d'Octubre se innova portant a terme un concepte musical que no s'utilitzan per les nostres terres, inaugurant així el Picnic Músical que serà amenitzat per la D.O. Araia Jazz Project, grup de jazz fusió; la Banda Jove de l'Alcora, que interpretarà bandes sonores de pel·lícules i concerts per a solistes; y finalment, Moon Experience, un projecte que combinarà música de tota classe a càrrec del cantant de Must Go.

D.O. Araia Jazz Project

I per finalitzar el cap de setmana, en el Saló Gòtic, el grup Must Go farà un tribut a l'emblemàtic grup Nirvana, obsequiant-nos amb aquest concert per acabar amb el segon cap de setmana de festival.


Per encetar el segon cap de setmana, hi haurà una mescla de música clàssica amb música fusió a càrrec dels grups Brahms Bart i Duende i Aire ; grups avalat per la seva trajectòria i qualitat musical.

Brahms Bart

Duende i Aire

Per la nit tindrà lloc el concert del grup de funk, Mr. Pink, una barreja que reuneix músics espanyols i anglesos i sonoritats del funky, el jazz i el heavy groove. Una combinació amb la qual el grup crea un funky amb molt de ritme perfecte per a ballar.


El tercer i últim cap de setmana del festival, s'obrirà el dia 28 amb una Rocksession que cada dia pren més importància en el festival després del èxits obtinguts en les darreres celebracions, ja sigue el cas de la segona edició d'Ultrasons o en festes del Crist.
Finalment, l'útim dia del festival ens portarà més novetats, entre elles l'actuació de Balls i sons en el saló Gòtic, incorporant la dansa en el repertori del festival. I per finalitzar, la Festa de cloenda en el pub Manhattan, estarà protagonitzada pels grups The Blues House, i el grup de moda del estiu, el Jabalí de Fausto.


Per més informació del festival dirigiu-vos a les següents webs:


E-mail: cicleultrasons@gmail.com




No hay comentarios:

Publicar un comentario