domingo, 19 de junio de 2011

Prediccions 2011

Bueno cavallers vaig a tornar a fer una entrà que fa temps que estic inactiu. Tampoc vullc plenar el blog de coses conspiratives o rayades cientifiques, i ademes quan fag una entrà se borren les altres, a vore si ara no se borren ><

Bueno hui nose vag a fer una llista de prediccions que podrien passar mes o menos de ara al final del 2011 o principis de 2012. Soles son especulacions, esta entra la haguera pogut fer en un bloc de notas i guardarmeu per a mi (segur que serie millor) pero ho fica aci i si algo se va cumplin ho tenim tots a mà, i aixina me anrecordaré de lo que he intentat prediure. De totes formes si me vag rayan més, aniré editan la entrà i fican nous punts. Sí, soc la bruja lola xD

1- Primer de tot, niaurà un atentat bastant enorme en el context de la mort de Bin Laden suposa que pal 2012, qui sap, però ahi està. Es una cosa que suposa que tots pensareu tamé.

2- Un canvi en el clima, aumentatnt el poder de destrucció fenòmens climàtics. Així com una activitat major de terremotos, inundacions etc. Sí, això sempre a estat, però dic coses aixina un poc més fortes que puguen ser bastant catastrófiques. Així com gran activitat solar.

3- Aparició de moviments similars al 15-M per altres parts del mon, sobretot el França i països europeus, i movilicacions de persones que seran ridiculitzades per els mitjos de comunicació ja siguen de un costat o altre, com el cas de Intereconomia i també recordar que el periodic més important de Espanya es el País (Grupo Prisa -> Club Bilderberg)

4- Noves reformes laborals i de tonteries femi-nazis del gobern, més "recortes" així com un augment de la pujada de gasolina.

5- Reformes que afectaran a internet, de diferents formes, que primer pareixeran inofensives pero que aniran augmentant. Recordem que el G-8 se va reunir en els principals magnates de internet, i molts de estos han anat a la reunió del Club Bilderberg este any, així com el debut de Cospedal en dita reunió.

6- Aparició de enfermetats artificials tipo com ara la de la Ecoli o la gripe A, pero de aço no estic mol segur. Es soles una especulació.

7- Mort de Benedicto XVI en 2012? Segons Malaquias, això te que passar. Jo nose si serà veritat. Si ho fore, entonces me caga.

8- Se planificarà una unificació del DNI i les trajetes de crédit.

9- EDIT: Preparació, poc a poc, de la confirmacio de vida extraterrestre. (Per ejemple ara mateixa, les declaracions de stephen hawking, michio kaku, desclasificacions ovni, testimonis de militars multitudinaris, reunions OFICIALS de la ONU de estes tematiques, la confrmacio de vida en el planeta Gliese 581 g, etc)

10 - Posible guerra mundial per acavar amb la crisis. Antes de la guerra, atacs, invasions i movilitzacions, rollo Libia. OTAN i EEUU implicats. Iran vs Palestina.

11- Creacio de campanyes de promocio a la implantació de chips en les persones.

Bueno més o menos ara se me ocurrisen estes coses, ja editaré si en pensa més. I bueno espera que no se borren les altres entrades quan publica.

14 comentarios:

  1. E.Coli no és ni artificial ni nova, és més vella que matusalem
    amb ella van descobrir el adn....

    ResponderEliminar
  2. Per cert, m'ha agradat molt la cançó :)

    ResponderEliminar
  3. Ja se que la E.coli no es nova. I que es la bacteria en la que mes s'ha experimentat. I que se l'han follat tots els cientifics. Pero no se pot crear una E.coli mutant? Xq vamos me pareix extrany que la bactaria mes estudiada del mon ara casualment hage mutat i sigue super sayan que no sapiguen apenes res d'eixa nova variant de la E.coli.

    O bueno no se supose que aixo dels pepinos es una mutacio de la bacteria? Nose igual no me informat be.

    ResponderEliminar
  4. Ome la cançó és boníssima xDDD

    ResponderEliminar
  5. 1.- Si seguim la linea de que Osama es una conspiració perpretra per USA...llavors jo considerarie que no hi haurà un atentat "toxo". A més en algun lloc ja he llegit que el número 2 d'Al Qaeda a passat a ser el número 1, però que casualment este no inspire tanta confinça i que moltes cél·lules operatives no estan disposades a seguir les seves ordres.

    4.- Hui mateixa en el periódic, el titular die: "El pacto del euro impone ajustes y no deja crecer".

    5.- En este punt tinc la esperança, ja que nosaltres som la "generació Internet", que a cada obstacle ens sabrem defensar bé.

    P.D. Bona cançó ;)

    ResponderEliminar
  6. Hey si algú vol, que edite la entrà i que fique nous punts que li pareguen ways. Tame serie way analisar si zp te que dimitir o no, o prediure que passarà quan mane el PP.

    Crema ja no se borren les entrades anteriors muajaj

    ResponderEliminar
  7. bueno... en realitat el virus de la grip mute tots els anys, i tots els anys mor gent (fins que s'encontre la vacuna de eixe any), quan el virus de la grip arribe a Espanya, generalment ja es tenen vacunes (coses del clima vaja) i llavors fan la campanya de les vacunes.
    Ningú s'alarme de que tots els anys morgue gent fins que es trobe la vacuna de eixe any (es algo.... "normal")
    Supong que l'escandol va ser per lo dels pepinos... per lo de voler tancar les relacions comercials amb espanya i demés països, i acusar-nos de una cosa que no ere certa sense tindre proves.
    E. Coli està taant present en totes les infeccions del nostre cos que ho veig inclus normal que pugue haver un brot, tenint en compte que una bacteria pot mutar cada vegada que... estàs rebent un tractament i et saltes una dosi...

    Crear una E. coli mutant aposta? mmm o de casualitat com es diu del sida?

    no sé pot ser... també hi ha gent que asegure que els virus (com per exemple el que dia abans de la grip) se'l "inventen" les farmaceutiques i després trauen vacunes.... jajaja

    La veritat... no sé que pensar, em falte informació

    ResponderEliminar
  8. Jeje ja veus, a mi tame me falte informació d'eixe tema. Altra cosa que es pot pensar de aixo de la bacteria estige justament en els pepinos i que clar, els paisos tinguen que tancar fronteres a productes espanyols, podrie ser una especie de experiment en plan: mone a crear un brot menudet a voer els paisos com reaccionen davant una amenaça que es propague clarament per els aliments, en este cas verdures.

    Pero clar, tame és veritat que les bacteries poden mutar "horitzontalment" degut el puto dna plasmidic.

    Totes les opcions poden ser debatides jeje

    ResponderEliminar
  9. no no.... al final no estave en els pepinos eh?

    va ser la primera cosa que van dir sense investigar, i després quan van investigar es van "donar conte" que la bacteria no es trobave en els pepinos i... els països ja havien pres mesures amb les verdures de espanya i portugal.
    Però bé... ens han pagat una pasta gansa per la broma, això també és veritat

    ResponderEliminar
  10. Ya notava en falta una entrada del Jaron.
    La veritat que ni han coses que estan bastant be, aunque sempre en la linea consipiradora:
    -La 1 y la 2 son bastan coherent y pot ser que pase. Després les altres ja pujen el to de conspiració. El ecoli crec que si ni ha conspiració es per part del govern alemà per a que no se importen productes de altres paisos y demés coses, no mutacions etc...

    PD:"Aparició de moviments similars al 15-M per altres parts del mon, sobretot el França i països europeus"
    PERQUE RESALTES FRANÇA DE LA RESTA, JA SE QUE ELS FRANCESOS SE SENTEN SUPERIORS PERO NO FA FALTA QUE HEU RECORDEM!!! XD (es una broma)

    ResponderEliminar
  11. jeje dic lo dels franceços (a mi tame me cauen ma xD) xq el tenim ahi al costat i ademes se veuq ue sarcosi la lie en prou coses, ademes frança ja a tingut altres moviments com el "mayo frances" i aixo faria que la penya tingeure mes iniciativa.

    ResponderEliminar
  12. La veritat que els francesos son com son, pero ni ha que dir que en moviments socials, sempre están al cap davant ni ha que admitirlo.

    ResponderEliminar
  13. Que els passe als francesos? si són amos i senyors de la terra. Sense la revolució francessa res del món contemporani serie com és.

    Genis i figures.

    ResponderEliminar
  14. Cumpliment del PUNT 5: "Reformes que afectaran a internet, de diferents formes, que primer pareixeran inofensives pero que aniran augmentant".

    Ley S.O.P.A Proveu a entrar en megavideo a vore que pase: http://usdoj.s3-website-us-east-1.amazonaws.com/banner.jpg

    ResponderEliminar