miércoles, 6 de octubre de 2010

Temes Diversos

Per a començar l'octubre xarrararé de temes diversos ya que, durant estos dies se me ocurrien temes diversos però que no donave per a fer una entrada decent, d'eixa forma ara juntat une poques coses, quedarà algo digne de llegir.


1) "El curioso caso del mundo imaginiario".

Sabeu que si els únics supervivents del món forem: els redactors/lectors i gent aburrida del món; les nostres eleccions per al gobern del planeta l'haguere guanyat Esquerra Unida? Posi ademés amb majoría absoluta, després del escritini complet de tots els vots, EU guanyarie les eleccions amb un 36% dels vots totals, una cantitat molt significativa ja que vivim en un món molt pasota (més del 30% de abstenció), d'aquesta forma el gobern de Antropobizarrismo estarie compost (i sense aplicar les lleis del 5% per a grups minoritaris. Fent una democracia pura i dura): 7 diputats de EU, 3 del PP, 1 del PSOE i un altre per a UPyD. Tot açó estarie comvinat amb actes de anarquisme durant els dies de les eleccions.

De tot açó podem traure una conclusió: vivim en un món utópic (dili món, dili Antropobizarrismo). Ja que primerament, i objectivament, EU mai arribarà a gobernar (com a mínim hui per hui), després és casi imposible que tant PP com PSOE tingueren tants pocs diputats; el que més s'aproxima a la realitat és el diputat que aconsegurie UPyD.

D'aquesta forma deixe a la vostra diposició una nova enquesta. ;)


2) La decepció del culte.

Perquè dic açó? Algú ha vist Taxi Driver? Pos a mi m'ha defraudat, vaig llegir tan bones crítiques i està considera com una de les millors pelicules del segle XX, ademés de ser una pelicula de culte. Pos a mí hem va decepcionar, segurament en el 1976 serie un peliculón. Però jo no tinc moltes coses que aportar sobre aquesta pelicula.




3) 10.000

Si senyor, d'así poc farem 10.000 visites, i seguin la proposta del Jaron, estem tots autoconvidats al sopa conmemoratiu de les 10000 visites, que es planificará en estar poximes les 10000, però per anar recordat i apuntant esta fecha en el calendari! :D

8 comentarios:

  1. Si senyot, pronte les 10000 visites. Cal fer el soparet wapo wapo i obviament forman la organisacio secreta antropobizarrismo que acavara dominant el mon. Aixina degueren comensar els iluminatis no?

    J

    ResponderEliminar
  2. En serio ¿aún veis IU como una buena alternativa? Si son Izquierda Separada!! Habría más inestabilidad en lo que es el gobierno que ni una monarquía inglesa de la era medieval! No imaginaba que les pararían tantos votos.
    Taxi Driver, a mi me gusta, sobretodo De Niro, la actuación es impecable.

    ResponderEliminar
  3. A mí la primera vegada tampoc em va pareixer molta cosa, però després la vaig tornar a vore en VOSE y és una película súper interessant, molt crítica y súper interessant psicològicament.

    Sopar en un chinorri, no?

    ResponderEliminar
  4. Hugo tio? un chino?

    Sopar de Antropobizarrismo en el RISCLA! ;)

    wlm33

    ResponderEliminar
  5. Taxi Driver, empece a verla en vuestro sagrado G y no la termine, asi que no se como acaba, pero estaba interesante.

    Entonces, a quien tenemos que votar las proximas elecciones? Al PSOE para que siga con lo mismo? Nos pasamos al bando de los "malos" y votamos al PP? Dejamos que gane la vagancia y no vamos a votar?

    Go to 4chan.org

    ResponderEliminar
  6. Perdone Guillem, error de imprenta.

    ResponderEliminar
  7. Ni de blas, no me fockeis, Chino, malditos cabrones!!! Luego al Riscla, pero antes Chino!!!

    No, no debemos votar tampoco a ninguno de esos, tampoco son una buena alternativa, lo malo es que no hay ninguno que acabe de serlo, no sirve para nada, por lo que yo tiraré mi voto a la papelera votando a un partido más minoritario aún... o a Rosa Díez, yo que sé!

    ResponderEliminar
  8. Siempre podemos cenar dos veces.

    ResponderEliminar