martes, 15 de marzo de 2011

La fi del mon?






Portem posiblement més de 30 anys amb estúpides suposicions de que si la fi del món ve amb el papa negre, que si les torres gemeles era un avís, que si l'efecte 2000, que si Nostradamus va prediure que els àrabs portarien la III Guerra Mundial...etc.

Com molts de vosaltres, moltes vegaes em senc indiferent front a aquestes insinuacions, sense bases creïbles ni arguments vàlids per pensar que un planeta amb 7 bil·lions de persones va a quedar exterminat en un "santiament"(Serie més fàcil si uns reptilians vingueren jeje, vos recomana la serie V remasteritzada). De totes formes, algunes coses s'estan ana de mare en el nostre món.

Ja, clar, si es que estes coses sempre han pasat, que si sempre ha canviat el clima, que si sempre han hagut catastrofes,etc. Hi han unes petites diferencies respecte a "abans", i xics, es la globalització.

El nostre món depen de tots, depenem de les terres rares de China, de l'economia americana, de l'explotació africana, de la mà de obra xinesa, dels satèl·lits russos, del petroli àrab, del mar japonés... podria fer un paral·lelisme amb l'Imperi Romà, de la mateixa forma en que ells depenien dels seus esclaus, i es així, tenim esclaus, amb les seues 7 paraules, al igual que els romans en teníen. Si bè les formes que tenim no son iguals que les seues, si ho es la finalitat. Si a més d'aquest petit problema, sumem que gràcies a la nostra magnífica tecnologia estem cavant la nostra tumba, estem veent la llum al final túnel...la llum del incendi.

I es que el nostre sistema no es manté, el capitalisme està acabat, la globalització masiva ens encadena, i el nostre propi planeta en rebutja. La vostra pregunta es: perque diu açò aquest puto loco?

Vaig a enumerar les causes que van a cambiar el nostre sistema mundial, a continuació, el perque.

1-Activitat solar desmesurada
2-Moviment tectonic de plaques terrestres
3-Canvi de les corrents marines mes importants
4- Cicle d'una important autoregulació terrestre
5-Guerres àrabiques
6-Explotació del populaxo del 3r món
7-Dependencia energètica
8-Sistema capitalista


En que pot afectar tot açò?

1- Inutilització dels sistemes electrics mundials durant un temps indeterminat
2-Destrucció de les infraestructures mundials, sense capacitat real de regeneració
3- Canvi total del clima mundial, creació de corrents noves que vindran acompanyades de devastadors fenómens climàtics com grans sèquies, inundacions, huracans...
4- Erupcions de volcans capaços d'alterar el clima de tota la terra
5-Capacitat real de involucrar guerres internacionals, paramilitars i guerres internes en busca del benefici propi
6-L'augment de la pobresa del 3r món, la imposibilitat de conseguir una estabilitat social, la falta de confiança
7- El petroli es la base del nostre sistema econòmic, i per a tots aquells que creuen que tenen pensat noves coses per a quan s'acabe el petroli, els informa que si, pero ninguna tan rentable, segura i viable per a tants servicis, i es que el petroli no sols es gasolina, petroli es asfalt, plàstic, energia eléctrica, construcció, combustible, transport, comunicació, independencia, relacions, etc.

Ni hidrogen, ni fusió, ni energies renovables, ni biocombustibles, ni biomassa, ni desintegració electrónica, ni ningún altre compost present a la Terra aporta les necesitats que cobreix el petroli, ni s'aproxima a les seues quantitats.

8- La dependencia mundial de la moneda, de la confiança bancaria, del moviment bursàtil, del poder en mans de molts pocs...


Posiblement una d'aquestes causes no desestabilitze a 6 bilions de persones, pero sols amb 4 es pot crear una revolució que signifique la fi del nostre món, pero tal com el coneixem ara. Serà un bon revés a la espècie humana, un revés molt ben merescut.

Un consell: sigueu felissos, disfruteu el que ara teniu, visqueu cada dia amb ganes, no pergueu el temps, perque encara que ara no et creguis el que et dic, quan açò aplegue, tots voldrem tornar enrere





2 comentarios:

  1. Per que si m'alse no em voràs, però m'alsarie a aplaudir-te! jajaj

    hi ha alguns de vista que no concidim, però m'agrade la visió general. A més vull plantejar una questió; i és:

    Per que els esser humans creiem que durararem tota la vida? hi ha en algún puesto que fique que este planeta te que durarà fins el infinit?

    Joder, jo crec que algún dia rebentarà! és lo que té que passar, no fa falta ser Nostradamus per predir-lo jajaj :D

    ResponderEliminar
  2. Molt grande. Lo que jo pensa es que nosatros pensem que som ubber desarrollats per tindre movils, internet i quatre merdes mes, quan soles som una especie que vivu en un minúscul punt blau en el univers. Hem de aceptar el cicle de la vida, i que segum som animals en en fons. Però obviament no és fàcil pensar-lo. Suposa que la nostra condició de animals inteligents, ens fa fugir d'eixe fatal destí que ens espera a tots. "El home està fet per a sobreviure, no per a viure" com diu Emilio Duró. No podem escapar del cicle vital.

    Respecte al nostre planeta, pos tamé pensa que tot algun dia te que rebentar. No me crec que el món sigue perfecte desde la declaració de drets humans, i ja s'ha demostrat. Algun dia, i no tardarà mol, sen anem al aire.

    Joder no m'agradarie. Ahir pensava que la societat no ens deixa evolucionar. Si puguerem evolucionar "mentalment" podriem fer, de alguna manera, tornar a viure vivències en la ment, i per tant, els moments feliços durarien més temps, és més podriem controlar-los. Pero la societat ens anula.

    ResponderEliminar