lunes, 14 de marzo de 2011

Teo en el Bar de JuanJo

Per aclamació popular, desde la direcció de Antropobizarrismo, ens em tingut que vore obligats a traure al carrer les nostres novetats per a esta primavera:

  • Una colecció de contes de Teo.
  • I la esperada: Guia AntropoBar.

I per a aquesta entrada, doncs fem un "mesclaillo" dels dos.


Guia AntropoBar
El Bar-Restaurante el Castillo, es un bar dels de tota la vida, situat en la part Nord-Oest de la localitat el Castillo de Vilamalefa, en la provincía de Castelló de la Plana. El gerent del citat bar es JuanJo, persona que popularment, i per a la gent del poble, donem nom al Bar; tenint com a ascepcions: Bar el Castillo, Bar de JuanJo o Bar "del poble". Situat en mig de la naturales, es un bar esplendid per passar un dia amb la familia, menjant car a la braça provinent del célebre matadero de Flor (Llucen del Cid), d'aquesta forma el Bar de JuanJo es convertís en el lloc adecuat per aquelles persones aventureres que volen passar un dia agradable a la vora de la llar de foc o en la terrasa respirant aire pur. És un paratge perfecte per al descans del caçadors, tant de feres ferotges que s'amguen dins els boscos, com desl caçadors de bolets, que veuen en el Bar de Juanjo, un bar perfecte per poder "asmorsar" un bon bocadillo de "llomello" torraet a la brasa. Per altra banda també servís, per poder fer-se algunes copetes de vi tinto, copes de anís, orujo o coñac, per aquells ciclistes que passen per allí en busca de forces que els ajuden a arribar fins Zucaina.

Entre la gastronomía variada que ens ofereix Juanjo, podem trobar una esplendida ració de carn torra a la brasa, feta en el mateix bar, amb la estupefacta admiració dels clients estrangers. També ens ofereix un parc infantil, on podem deixer les nostres criatures sense cap inpediment i que ens ajuda a gaudir millor de la jornada.

Valoracions:

  • Recepció: 1/5
  • Servici: 3/5
  • Menjar: 4/5
  • Beguda: 2/5
  • Qualitat/Preu: 4/5
  • Vaters:2/5
  • Allotjament: s/c

P.D.: grans aficionats als Rallys, probabalemnt socis dels amics del motor de Llucena.

2 comentarios:

  1. Bona Teo ;)

    Vàters: 2/5.

    Recomanable tornar.

    ResponderEliminar
  2. Carlos Castillo Cano23 de marzo de 2011, 11:10

    Una cosa la carne no es de flor , la carne es de los cerdos del propio Juanjo , el cría este maravilloso animal ( osea que las botifarras ,longanizas .... las hace el obviamente ) cosa que al ser la carne suya hace subir mi respeto al bar ....

    ResponderEliminar